Mamaliga in paturi cu branza si smantana

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2011 | 13985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de porumb
  • sare
  • branza de oaie sau burduf
  • 150 g slanina afumata
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in paturi cu branza si smantana:

 Nu am trecut cantitatile la faina de malai deoarece fiecare face mai multa sau mai putina mamaliga in functie de cate persoane servesc masa.

Am pus apa cu sare la fiert.Cand a inceput apa sa fiarba am pus incet in ploaie faina de malai si am amestecat continu sa nu faca cocoloase.

Mamaliga trebuie sa fie mai moale.

Intr-o tigaie am topit slaninuta afumata taiata cubulete mici.

Intr-un vas am pus un strat de mamaliguta,am stropit cu putina untura topita si jumarute de la slanina,am presarat branza din belsug si iar un strat de mamaliguta.

Se pune tot asa pana terminam ultimul strat cu mamaliga.

Se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Se scoate,se portioneaza in farfuri si se serveste cu smantana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in paturi cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

MIUTA 1

21.10.2011, 12:20

Mamaieelena te astept cu drag la o mamaliguta in paturi

MIUTA 1

21.10.2011, 12:21

Jolygina multumesc

mirela0911 1

21.10.2011, 21:49

Vin si eu la o portie ca-mi place place place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu elvetian cu cascaval